Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

En del internet handler frembyder nu en række forskellige muligheder for levering. Det mest populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine nye varer den dag der passer dig. Fragttypen er nemlig yderst ukompliceret, og oftest også den mest prisbevidste leveringstype.

Du kan også beslutte dig for at bestille levering til din bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtformen er uheldigvis en smule mere omkostningsfuld, men til gengæld ret uproblematisk. Den mest betalelige fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den løsning er betinget af at du bor med kort afstand til internet forretningens adresse.

Antal dages levering kan vise sig at være ekstremt vigtig hvis man skal bruge varen med det samme, så derfor er det ret så passende at man efterser den estimerede leveringstid på det aktuelle produkt.

En masse e-handler frembyder muligheden for dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter, som trods alt kræver at ordren placeres tidligere end et fastslået tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen betjent inden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle forhandlere på nettet byder på fragt uden omkostninger, men for det meste er det under forudsætning af at du indkøber for en præcis sum. Derudover må man tage den billigste fragtform, som i mange tilfælde – uanset om du er nær Vejle, Ringsted eller Skælskør – er at få kørt dine produkter til et afhentningssted.

Nogle få internet foretagender tilbyder fragt uden betaling

Det er i dag usædvanlig praktisk for købere at sammenligne priser i blandt diverse online forhandlere og så har en hel del online forhandlere fundet det nødvendigt at sænke prisniveauet på mange af deres varer – til piger og drenge, og ligeså til herrer og damer – betragteligt, og endda nogle gange byde på portofri fragt.

Dog kan det immervæk være rentabelt at checke nogle få online webshops efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den billigste pris.

Man bør imidlertid være obs på, at hvis en e-forhandler afhænder produkter for en pris der er umådelig billig, så kunne det mange gange være et tegn på en uærlig online webshop. Bestillinger med kort er på den anden side en del af et lovbud, hvilket hjælper folk imod bedrageriske webshops.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du har i sinde at honorere beløbet af flere omgange.

Et tegn på at internet selskabet accepterer de danske regler

Forud for at nogen handler på en e-forretning kunne de faktisk se på forhandlerens handelsbetingelser, men det er undertiden et tidskrævende arbejde.

Et nemt alternativ kan være at bemærke om e-butikken er e-mærke godkendt, eftersom det bør være en forsikring om at online shoppen følger gældende dansk lovgivning, samt at butikken en gang i mellem overvåges af fagfolk der er indført i lovgivningen. Derudover giver det dig lejlighed til støtte, når du får besvær som følge af dit køb.

Herudover går vi ind for at man er klar over de elementære bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet, til eksempel hvilken returpolitik shoppen lover. Her er det tillige essesentielt, at man til enhver tid opbevarer sin kvitteringsmail, så man når som helst kan eftervise bestillingen, uanset om du skal købe en gave til en mand eller kvinde.

Virkelig overkommeligt for internetbrugere at lave prissammenligning

Trustpilot præsterer fuldt ud gavnlige muligheder for at granske adskillige tidligere forbrugeres meninger og af den grund støtter vi, at du kigger nærmere på e-forretningens ratings før du bestiller.

Facebook fører til for øvrigt absolut habile metoder til at få indsigt i e-handlens popularitet. Herinde møder vi faktisk shops på nettet hvor kunder kan afgive en omtale af virksomhedens service, som ligeledes bør benyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Vores side finansieres af annonceindtægter. Vi hjælper mange internet webshops hvori vi promoverer firmaernes tilbud, og høster kommission ifald en af vores besøgende udfører en transaktion.

Anvisninger angående produkter og online shops vedligeholdes jævnligt, men man kan ikke stille os ansvarlig for justeringer der eventuelt er foretaget siden sidste opdatering af de viste oplysninger.