Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Adskillige e-handler tildeler efterhånden alverdens løsninger til levering. En af de mest almindelige er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du selv henter dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså særligt ligetil, og mange gange ligeledes den mest letkøbte fragtløsning.

Leveringshastigheden er ualmindeligt betydningsfuld hvis du absolut skal bruge ordren med det samme, og af den grund er det faktisk aktuelt at vi ser nærmere på den estimerede leveringsdato for det pågældende produkt.

En masse e-forretninger lover 1 dags fragt på en række varer, men vær obs på at det er regnet ud fra at ordren køres igennem inden et fastsat klokkeslæt, sådan at de kan nå at få ordren ordnet inden pakkepersonalet holder fyraften.

Enkelte butikker på nettet sikrer gratis fragt, men ofte er det kun gældende hvis man handler for en bestemt sum. Derudover kan du gribe den prisbilligste fragttype, som oftest – uafhængig om man bor tæt på Helsingør, Holbæk eller Humlebæk – er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop.

Bestil hjem til dig eller til hvor du arbejder

Det er efterhånden særdeles ukompliceret for internetbrugere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt flere online forhandlere på Fantasien-Legoghobby og herved har langt de fleste e-firmaer set sig nødsaget til at presse salgsværdien på mange af deres varer – til børn, og samtidig til voksne – helt i bund, og endda nogle gange love gratis levering.

Til gengæld kan det alligevel blive gunstigt at studere nogle enkelte internet shops i Danmark efter rabat forud for at du handler, så du er velinformeret til at antage den billigste pris.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du benytte en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at afbetale regningen ude i fremtiden.

Inden folk køber på en internet virksomhed kunne man til hver en tid gennemse forhandlerens handelsbetingelser, dog er det tit ikke særlig sjovt.

Et nemt alternativ kan være at efterse om webbutikken er e-mærke godkendt, som burde være et tegn på at internet forretningen efterkommer de officielle regler, og at internet forhandleren ofte vurderes af jurister der har den nødvendige knowhow om reglerne. Desuden tilbydes du mulighed for opbakning, hvis du møder udfordringer ved dit indkøb.

For øvrigt er det klogt at køberen er påpasselig med de mest relevante bestemmelser gældende for købet, eksempelvis hvilken returrettighed webshoppen kører med. Derfor er det også relevant, at man når som helst sikrer ens faktura, så man altid kan vidne om handlen, hvad end du leder efter et produkt til en voksen eller et barn.

En lang række online butikker tilbyder 1 dags fragt

Trustpilot frembyder ultra fine genveje til at gennemsøge en lang række eksisterende kunders opfattelser og derfor anbefales det, at du kigger nærmere på internet firmaets vurderinger før du placerer din ordre.

Facebook medfører ligeledes sådan set gode muligheder for at få indtryk af e-firmaets popularitet. Derudover er der nogle online shops i Danmark hvor man kan publicere en vurdering af virksomhedens service, som ydermere bør udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Oplysninger vedrørende tilbud og online forretninger opretholdes hele tiden, men vi kan ikke give garantier imod korrektioner der er blevet udført efter at vi sidst opdaterede de anvendte informationer.