Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Adskillige e-forretninger tildeler i øjeblikket et hav af forskellige muligheder for levering. En af de mest benyttede er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente bestillingen når du har lyst. Leveringstypen er jo ekstremt simpel, og typisk desuden den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du kunne på samme måde beslutte dig for at vælge at få leveret til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig beklageligvis en kende mere bekostelig, men også meget fremkommelig. Den mest letkøbte type af levering er dog at hente pakken selv, hvilket dog forudsætter at du bor i nærheden af webshoppens bopæl.

En del internet webshops giver løfte om dag-til-dag fragt på mange af butikkens varer, som dog er betinget af at bestillingen placeres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, således at de kan nå at få pakken ekspederet forinden personalet har fyraften.

En hel del forretninger på nettet garanterer levering uden beregning, men ofte kræver det at man indkøber for et bestemt beløb. Som alternativ bør du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmulighed, som i mange tilfælde – om man er nær Roskilde, Skive eller Struer – er at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

Levering til din private bopæl eller til din arbejdsplads

Det er i dag ekstremt uproblematisk for internetbrugere at vurdere prisniveauet fra forskellige online selskaber på blaagaardsem.dk og ergo har mange internet outlets været tvunget til at trykke prisniveauet på deres varer – til babyer og børn, samt også til damer og herrer – helt i bund, og endda nogle gange præstere portofri fragt.

Men det kan til hver en tid være gunstigt at efterse nogle forskellige webshops efter rabat forinden du placerer ordren, så du er sikret at opnå den laveste pris.

Man bør lige meget hvad være klar over, at hvis en online virksomhed sælger produkter for en salgspris der kan virke ubegribelig favorabel, er det ofte være et faresignal om en falsk online virksomhed. Kortkøb er dog en del af en lov, der redder dig imod bedrageriske webbutikker.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du overveje en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre pengene ude i fremtiden.

Forinden nogen bestiller hos en online webshop behøver de i og for sig sætte sig ind i shoppens handelsvilkår, dog er det tit ikke videre spændende.

Et andet alternativ kan derfor være at undersøge hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et fingerpeg om at internet forretningen understøtter de officielle danske regler, tillige med at online webshoppen tit revideres af sagkyndige som er meget fortrolige vilkårene. Dette er desuden din mulighed for at få assistance, ifald du skulle få dilemmaer i processen med dit køb.

De ældre shopper via online forretninger

Trustpilot fremskaffer altid ærlige genveje til at eftersøge mange aktuelle kunders bedømmelser og derfor støtter vi, at du eksaminerer internet butikkens omtaler inden du handler.

Facebook indebærer endvidere visse solide genveje til at få en idé om e-handlens pålidelighed. Desuden ser vi nogle online forretninger hvor man kan meddele en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed burde tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Vores website finansieres af reklamer. Vi hjælper et hav af online virksomheder derved at vi publicerer virksomhedernes tilbud, og modtager provision om en af vores brugere gennemfører et køb.