Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Temmelig mange online forretninger tilbyder i øjeblikket et bredt udvalg af leveringsformer. En af de mest anvendte er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så selv henter din pakke når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig temmelig problemfri, og mange gange derudover den mest betalelige fragtmulighed.

Fragttiden er jo virkelig bestemmende såfremt du står og skal bruge varen nu og her, så i det øjemed er det i sandhed vigtigt at du tjekker tidshorisonten for levering på det pågældende produkt.

Mange e-handler reklamerer med muligheden for dag-til-dag levering på mange varenumre, som alligevel tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes før et fastsat klokkeslæt, således at de kan nå at få de nye varer klar forud for at de pakkeansatte får fri.

Nogle få internet butikker frembyder gratis fragt, men ofte under forudsætning af at du shopper for en konkret pris. Alternativt kan du foretrække den mest betalelige form for fragt, hvilket mange gange – uden hensyn til om du er nær Taastrup, Haderslev eller Grindsted – vil være at få kørt dine produkter til et udleveringssted.

E-handel vokser voldsomt

Det er jo efterhånden ret så bekvemt for folk at sammenligne priser fra flere online firmaer hos www.studietips.dk og til gengæld har masser af internet firmaer været nødt til at mindske udsalgspriserne på en række af deres produkter – til juniorer, samt til voksne – drastisk, og endda nogle gange frembyde gratis levering.

Det kan alligevel blive lønsomt at kigge forbi nogle enkelte online outlets efter rabat før du køber, således at man er garanteret at få fat i den skarpeste pris.

Man må dog være årvågen med, at i tilfælde af at en e-forhandler markedsfører deres varer for en udsalgspris som kan virke usædvanlig fremragende, burde det mange gange være en varsel om en snydagtig e-butik. Kortbetalinger er dog en del af et reglement, som sikrer folk imod uoprigtige online shops.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kunne du benytte en afdragsløsning som fx ViaBill, når du agter at godtgøre betalingen over et længere tidsrum.

Før nogen bestiller på en e-forretning bør de sådan set have øje for webshoppens forretningsvilkår, dog er det undertiden en omfattende opgave.

En anden mulighed kunne være at efterse hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, siden det er en sikkerhed for at netbutikken respekterer de danske retningslinjer, udover at webbutikken af og til evalueres af specialister som har megen viden om vilkårene. Derudover tilbydes du anledning til opbakning, såfremt du forvoldes besvær som følge af din ordre.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være usædvanlig vital

Trustpilot fører til helt fantastiske genveje til at evaluere diverse nuværende køberes oplevelser og på grund af dette er det godt, at du betragter netbutikkens kritik før du færdiggør din shopping.

Facebook resulterer i lige så vel de facto gunstige genveje til at få indsigt i netshoppens kundefokus. Tilmed møder vi en del internet firmaer som giver folk mulighed for at ytre en bedømmelse af virksomhedens service, som også kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Websitet er reklamefinansieret. Vi hjælper en del butikker på nettet idet vi fremviser forretningernes produkter, og tager kommission for så vidt en af de besøgende på vores hjemmeside laver et indkøb.

Informationer omkring tilbud og e-butikker vedligeholdes nu og da, men vi giver ingen garanti imod reguleringer der potentielt er foretaget efter seneste opdatering af sidens informationer.