Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Mange internet forhandlere tildeler i vore dage et stort udvalg af leveringsmåder. En favorit er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente varerne når der er tid til det. Denne er jo usædvanlig fleksibel, og ofte endda den prisbilligste fragttype.

Fragttiden er selvfølgelig vældig bestemmende forudsat du har behov for ordren øjeblikkeligt, og med det formål er det skam aktuelt at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato for den aktuelle vare.

En lang række internet butikker tilsiger levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men det antager at transaktionen realiseres inden et fastslået klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne sendt afsted før logistikmedarbejderne får fri.

Visse e-forhandlere sikrer gebyrfri levering, men i reglen kun hvis man aftager for en bestemt pris. Ellers bør man snuppe den mest letkøbte løsning til levering, som oftest – om man er nær Esbjerg, Smørumnedre eller Hadsten – vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted.

Den mest letkøbte form for levering

Det er særligt hensigtsmæssigt for købere at finde information om priser på flere internet virksomheder hos https://www.minungdom.dk og altså har flere webshops været nødt til at stampe salgspriserne på en række af deres produkter – til børn og babyer, og samtidig til damer og herrer – en hel del, og endda nogle gange yde gratis fragt.

Det kan stadigvæk blive gunstigt at analysere et par forskellige online forhandlere efter rabat før du bestiller, sådan at man er sikker på at antage den skarpeste pris.

Man må dog være så påvagt, at når en e-shop sælger produkter til en salgspris der er ufattelig beskeden, burde det mange gange være et tegn på en falsk internet butik. Kortbetalinger er i hvert fald omsluttet af et regulativ, der passer på dig som kunde overfor uærlige internet virksomheder.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Alternativt kunne du benytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil klare beløbet over et længere tidsrum.

Inden folk køber hos en online butik behøver de i reglen se på deres handelsbetingelser, men det er i reglen ikke særlig interessant.

En anden valgmulighed er at tjekke hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, hvilket kan være en sikring om at online shoppen forstår de danske regler, og at internet forretningen tit gennemses af fagfolk som har ekspertise inden for lovene på området. Dette er desuden en god lejlighed til opbakning, for så vidt du forvoldes vanskeligheder som følge af din ordre.

Dertil er det smart at køber er hensynstagende til de mest centrale bestemmelser der har betydning for handlen, f.eks. den byttepolitik butikken kører med. I den forbindelse er det også vigtigt, at man til enhver tid sikrer sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan eftervise sin bestilling, uafhængig om man søger produkter til en dreng eller pige.

Kigges til af eksperter der har den nødvendige knowhow om reglementet på området

Trustpilot byder på faktisk uafhængige muligheder for at kortlægge ret mange øvrige kunders bedømmelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du eksaminerer netbutikkens kritik forinden du køber.

Facebook leverer endvidere nogle fine metoder til at få kendskab til online forhandlerens popularitet. I øvrigt ser vi en del netbutikker som gør det muligt at frembringe en evaluering af ordreforløbet, som på samme måde må bruges til at fornemme hvor glade kunderne er.

Orientering vedrørende varer og internet selskaber ajourføres rutinemæssigt, men der gives ikke garantier imod korrektioner der potentielt er implementeret siden seneste opdatering af sidens data.