Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Temmelig mange e-forhandlere udlover til alt held flere leveringsløsninger. En af de populære er p.t. at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter de købte produkter når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er jo vældig let, og oftest desuden den mest betalelige type af levering.

Du bør tillige forsøge at bestille levering til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig tit en kende mere bekostelig, men omvendt ret let. Den billigste leveringsudgave vil dog altid være at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du befinder dig tæt på internet virksomhedens arbejdslager.

Leveringstidspunktet kan vise sig at være yderst udslagsgivende ifald man absolut skal bruge pakken med det samme, og derfor er det i sandhed relevant at du finder den estimerede leveringsdato for det aktuelle produkt.

En lang række internet butikker reklamerer med levering på næste hverdag på en lang række af deres varer, som imidlertid nødvendiggør at bestillingen placeres tidligere end et konkret klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

En række online forhandlere præsterer gratis fragt, men ofte kræves det at man bestiller for et fastslået beløb. Desuden kan man snuppe den mindst kostelige fragtmulighed, hvilket gerne – ligegyldigt om du befinder sig i Aarhus, Haderslev eller Hammel – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted.

Den mest betalelige leveringsmulighed

Det har vist sig at være vældig ligetil for enhver at finde information om priser fra forskellige outlets på nettet hos mariendals.dk og altså har massevis af internet varehuse set sig nødsaget til at tvinge udsalgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til børn og babyer, og samtidig til kvinder og mænd – helt i bund, og endda nogle gange garantere fragt uden gebyr.

Trods dette kan det immervæk vise sig lønnende at undersøge nogle forskellige internet forhandlere efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, så du er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris.

Du bør imidlertid være klar over, at hvis en online virksomhed udlover et produkt for en salgspris som virker himmelråbende tiltalende, burde det mange gange være et kendetegn på en snydagtig e-butik. Køb med kort er på den anden side en del af Indsigelsesordningen, hvilket passer på os overfor bedrageriske internet selskaber.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du benytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du agter at afbetale betalingen over en periode.

Forud for at folk bestiller på en internet butik burde man i og for sig bese netshoppens handelsaftale, dog er det naturligvis et omfattende projekt.

Et nemmere alternativ kunne måske være at se nærmere på om webshoppen er e-mærket, eftersom det er et sympol på at e-handlen følger de danske regler, foruden at forretningen ofte revideres af fagfolk som forstår lovgivningen. Desuden giver det dig genvej til assistance, ifald du udsættes for dilemmaer i forbindelse med dit køb.

Foruden dette kan det være til hjælp at køber er sat ind i de vigtigste bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet, til eksempel den byttepolitik internet selskabet tilbyder. I den forbindelse er det ydermere relevant, at man permanent bibeholder sin ordremail, så man en anden gang vil kunne bevidne handlen, ligegyldigt om man skal købe gave til en dreng eller pige.

Diverse forskellige metoder til levering

Trustpilot fører til nogle hæderlige genveje til at kortlægge en lang række forhenværende forbrugeres opfattelser og herved stiller vi forslag om, at du undersøger online butikkens ratings inden du færdiggør din shopping.

Facebook resulterer i for øvrigt rigtig fine muligheder for at få indtryk af internet shoppens pålidelighed. Her ser vi en række internet outlets hvor man kan nedfælde en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan udnyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Denne hjemmeside er finansieret af reklameindtægter. Vi har tætte samarbejder med flere e-shops da vi introducerer firmaernes produkter, og høster betaling i tilfælde af at en af vores brugere foretager en bestilling.

Vejledning angående tilbud og e-forhandlere opdateres jævnligt, men der gives ikke garantier imod korrektioner der kan være implementeret efter at vi sidst opdaterede hjemmesidens data.