Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

En masse e-butikker yder nu om stunder et stort udvalg af leveringsudgaver. En af de mest almindelige er nu om stunder afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo særdeles enkel, samt i mange tilfælde endda den mindst kostelige leveringsløsning.

Du bør tillige udse dig at bestille pakken til levering til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Metoden er i mange tilfælde en sjat mere omkostningsfuld, men til gengæld ret så simpel. Den prisbilligste metode til levering er uden tvivl at du selv henter varerne, men den løsning beroer på at du lever i nærheden af internet firmaets adresse.

Antal dages levering er selvfølgelig ret så bestemmende i tilfælde af at vi har brug for din ordre med det samme, så af den grund er det nemlig på sin plads at vi gransker den estimerede leveringstid for det respektive produkt.

De fleste internet varehuse garanterer dag-til-dag fragt på en lang række produkter, men vær opmærksom på at det stiller krav om at ordren placeres før et bestemt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få produktet fikset forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Diverse forskellige leveringsmetoder

Det er jo efterhånden særligt hensigtsmæssigt for alle at finde de bedste priser i blandt forskellige forhandlere på nettet og altså har mange netbutikker ikke kunne slippe for at stampe priserne på mange af deres varer – til børn og babyer, og endvidere også til damer og herrer – kolossalt, og endda nogle gange sikre gebyrfri levering.

Til gengæld kan det immervæk vise sig udbytterigt at kigge forbi nogle e-forretninger efter rabatkoder forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er garanteret at modtage den mindst kostelige pris.

Du skal dog være klar over, at ifald en shop reklamerer produkter til en salgspris som kan ses som himmelråbende fremragende, så burde det mange gange være et tegn på en falsk internet butik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis en del af en vedtægt, som værner os overfor falske online shops.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ burde du overveje en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil betale regningen over et længere tidsrum.

Det er klogt at du tager et kig på internet firmaets bedømmelser

Inden nogen bestiller hos en forretning på nettet bør de i og for sig læse shoppens handelsbetingelser, men det er gerne ikke særlig sjovt.

Et nemt alternativ kunne være at kontrollere hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket, da det er en forsikring om at webshoppen accepterer den officielle danske lovgivning, udover at forretningen lejlighedsvis revurderes af specialister der har indsigt i vilkårene på området. Derudover giver det dig chance for at få hjælp, for så vidt du får problemer i processen med din ordre.

Netkøb vokser voldsomt

Trustpilot indebærer uden sammenligning ønskværdige genveje til at kigge nærmere på en række nuværende kunders domme og derved er det at foretrække, at du efterforsker internet virksomhedens anmeldelser forud for at du køber.

Facebook genererer endvidere egentlig værdifulde muligheder for at få en idé om e-forhandlerens popularitet. I øvrigt møder vi mange internet virksomheder hvor det er muligt at tilkendegive en kritik af virksomhedens service, hvilket på samme måde må udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Vores side er reklamefinansieret. Vi har faste samarbejder med utallige netbutikker hvor vi introducerer butikkernes varer, og får betaling ifald den person vi sender videre udfører en ordre.

Informationer omkring produkter og online firmaer opdateres løbende, men vi tager forbehold for forandringer der er iværksat efter at vi sidst opdaterede websitets data.