Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

SANTI BZ400X LS

(64 kundeanmeldelser)

kr. 4.200,00

SANTI’s varmeste inderdragt (unden indlagt varme). Den er specielt velegnet til brug i koldt vand under 7grader, eller til dybere decodykning. Dragten er lavet Thinsulate og har blødt fór indvendigt og polyamid udenpå.
 
Egenskaber:
To-vejs lynlås fora … læs mere her

Er SANTI BZ400X LS på lager?

Annonce
Køb SANTI BZ400X LS

Varenummer (SKU): 169-865 Kategorier: ,

Beskrivelse

Varefakta SANTI BZ400X LS

  • Navn: SANTI BZ400X LS
  • Produktkategori: Tørdragter / Beklædning > Inderdragter
  • Pris: DKK 3690.00
  • VareID: 169-865
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage

SANTI BZ400X LS til dykning

Dykning har gennem de seneste år fået en stor opblomstring, og det gælder både flaskedykning og fridykning. Og ligegyldigt hvor den massive interesse stammer fra, er det vigtigt med noget pålideligt udstyr. Vores populære kategori Tørdragter / Beklædning > Inderdragter, har altid placeret sig selv højt på salgslisten inden for dykkerudstyr. Dyk sikkert når du dykker, og det gælder alle steder og bestemt også i Middelhavet, og her på siden finder du varer med indbygget sikkerhed. De fantastisk oplevelser der venter under overfladen gør din dag meget bedre, når du så også har SANTI BZ400X LS med, har du de bedste forudsætninger for et godt dyk.

Køber dykkerudstyr billigt online

SANTI BZ400X LS får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den populære kategori Tørdragter / Beklædning > Inderdragter. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres SANTI BZ400X LS i webshoppen Pro Dive, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Tjek om SANTI BZ400X LS er på tilbud her: Alle varer på tilbud.

64 anmeldelser af SANTI BZ400X LS

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SANTI BZ400X LS”