Telefon: 7876 8672 – [email protected]

OUTLET – spar mange penge på dykkerudstyr – klik her

Mange e-shops tildeler til alt held en hel del forskellige fragtmuligheder. En af de mest anvendte er efterhånden afhentningssteder, så du selv kan hente dine nye varer når det passer dig. Muligheden er nemlig ret praktisk, og typisk desuden den mindst kostelige form for fragt.

Du bør lige så vel afveje for og imod at få pakken bragt til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden bliver desværre et hak dyrere, men til gengæld temmelig problemfri. Den prisbilligste form for fragt er utvivlsomt selv at hente varerne, men den mulighed beroer på at du fysisk befinder dig lige ved online firmaets bopæl.

Leveringstidspunktet er selvfølgelig rigtig betydningsfuld ifald du har brug for ordren om få sekunder, og med det formål er det bestemt passende at vi efterser leveringstidspunktet for den relevante vare.

Temmelig mange online outlets lover dag-til-dag levering på de fleste varenumre, men glem ikke at det beroer på at bestillingen realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få dit nye produkt på posthuset forinden pakkepersonalet har fyraften.

Visse online selskaber frembyder levering uden betaling, men i reglen gælder det kun hvis man indkøber for en fastsat sum. Alternativt skal man snuppe den mest prisbevidste fragttype, som typisk – om du befinder sig nær Randers, Odder eller Gilleleje – vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

En indikator for at online butikken efterfølger de gældende danske regler

Det er efterhånden særdeles smertefrit for internetbrugere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt diverse firmaer på nettet hos www.proconsumer.dk og på grund af dette har en hel del internet varehuse fundet det uundgåeligt at formindske salgspriserne på deres produkter – til børn, og endvidere også til kvinder og mænd – enormt, og endda nogle gange garantere fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig profitabelt at besigtige nogle få internet firmaer efter rabatkoder inden du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at antage den bedste pris.

Før folk handler på en shop på nettet bør man på en vis måde gennemgå dens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke særlig spændende.

En anden mulighed kunne derfor være at efterse hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er en tilkendegivelse af at internet butikken adlyder de danske retningslinjer, udover at forretningen tit undersøges af fagfolk der kender til vilkårene. Dette er en god anledning til at få assistance, såfremt du bliver udsat for dilemmaer i processen med din bestilling.

Super uproblematisk for alle og enhver at søge sig frem til priser

Trustpilot forærer dig ret udmærkede chancer for at efterforske ret mange eksisterende konsumenters tanker og herved er det en hjælp, at du tager et kig på online webshoppens vurderinger før du færdiggør din shopping.

Facebook giver dig tillige altid strålende chancer for at få et kig ind i netshoppens kundetilfredshed. Derudover møder vi faktisk internet forretninger hvor du kan publicere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør drages fordel af til at fornemme hvor glade kunderne er.

Hjemmesiden er finansieret af reklamer. Vi samarbejder med en række internet virksomheder og annoncerer forretningernes produkter, og høster betaling hvis en bruger fra vores website gennemfører en handel.